Επιλογή Σελίδας

O Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ συμμετείχε στον αγώνα ορεινού τρεξίματος Kythnos Challenge 2019 που πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Οκτωβρίου στο νησί της Κύθνου.

Στα πλαίσια της συμμετοχής του ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ομιλία για τον Καρκίνο του Δέρματος και το Μελάνωμα από Δρ. Μαζιώτη Μαρία, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών και ενημερωτική ομιλία αναφορικά με την σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου – Υπεύθυνη Ενημέρωσης, κυρία Μηλιάδου Άρτεμις και την εθελόντρια του ομίλου μας κυρία Παρασκευοπούλου Καλλιόπη το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 στο Δημαρχείο Κύθνου.

Παράλληλα διανεμήθηκαν έντυπα του ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ για τον Καρκίνο του δέρματος και το Μελάνωμα:

Σε όλους τους συμμετέχοντες κατά την διάρκεια του αγώνα
Σε όλους τους παρευρισκόμενους στον χώρο των ομιλιών
Σε όλες τις τσάντες των αθλητών που δόθηκαν μαζί με το δελτίο συμμετοχής τους στον αγώνα.

Η εν λόγω δράση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της φαρμακευτικής εταιρίας Bristol Myers Squibb.

  :

 

O Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ συμμετείχε στον αγώνα ορεινού τρεξίματος Andros Trail Race 2019 που πραγματοποιήθηκε στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου στο νησί της Άνδρου.

Στα πλαίσια της συμμετοχής του ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ομιλία για τον Καρκίνο του Δέρματος και το Μελάνωμα από την ιατρό-δερματολόγο Μαριτίνα Ρόππα και ενημερωτική ομιλία αναφορικά με την σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης από την Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Ομίλου, κυρία Λιοντοπούλου Όλγα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 15.30 στον Πολυχώρο του Όρμου Κορθίου.

Παράλληλα διανεμήθηκαν έντυπα του ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ για τον Καρκίνο του δέρματος και το Μελάνωμα από την εθελόντρια του ομίλου μας κυρία Μαρίνου Αθηνά

  • Σε όλους τους συμμετέχοντες κατά την διάρκεια του αγώνα
  • Σε όλους τους παρευρισκόμενους στον χώρο των ομιλιών
  • Σε όλες τις τσάντες των αθλητών που δόθηκαν μαζί με το δελτίο συμμετοχής τους στον αγώνα.

Η εν λόγω δράσεις πραγματοποιούνται με την ευγενική χορηγία της φαρμακευτικής εταιρίας Bristol Myers Squibb.