Επιλογή Σελίδας

5η Σκυταλοδρομία Κολύμβησης «Βασίλης Τοκάκης» 🌊💦

Κολυμπάμε για τη ζωή! Κανένας μόνος του απέναντι στον καρκίνο!

Για 5η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος», η Σκυταλοδρομία Κολύμβησης «Βασίλης Τοκάκης» που αποτελεί θεσμό για τις Ημέρες Θάλασσας του Δήμου Πειραιά.

Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία της συζύγου του Βασίλη Τοκάκη, Μαργαρίτας Συνετού και των παιδιών τους καθώς και του αδερφού του Θάνου Τοκάκη και των γονιών τους, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας και υποστήριξαν και φέτος την δράση μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Απόστολο Χρήστου, Χάλκινο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κολύμβησης, που μας τίμησε ως πρεσβευτής της φετινής διοργάνωσης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πειραιά, τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αθλητισμού του Δήμου Πειραιά, Νίκο Γέμελο, το Κανάλι Ένα 90,4 FM και τον Πρόεδρό του Ιωσήφ Βουράκη για την άψογη συνεργασία.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν κολυμβητές από τα αθλητικά σωματεία των: Ολυμπιακού, Εθνικού, Ιωνικού Νικαίας, Άρη Νικαίας, «ΑΡΤΕΜΙΣ», «Weswim» καθώς και αθλητές από σωματεία όμορων δήμων, ομάδες εθελοντών, καθώς και πολλοί πολίτες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά όσους κολύμπησαν στην φετινή σκυταλοδρομία και δημιούργησαν και φέτος την αλυσίδα αγάπης που μας ενδυναμώνει για να βοηθάμε όσους μας έχουν ανάγκη και να κάνουμε πράξη το όραμα μας «Κανένας μόνος του απέναντι στον καρκίνο».