Επιλογή Σελίδας
Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η 3η Σκυταλοδρομία Αγάπης «Βασίλης Τοκάκης» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος».
Οι 325 συμμετέχοντες στήριξαν αυτή την σημαντική δράση και κολύμπησαν 220 km, δημιουργώντας μια τεράστια αλυσίδα αγάπης για την ενίσχυση του έργου του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ.
Την φετινή χρονιά η σκυταλοδρομία μετονομάστηκε σε Σκυταλοδρομία Κολύμβησης «Βασιλης Τοκάκης», τιμώντας τον εμπνευστή αυτού του σπουδαίου θεσμού για τον Πειραιά. Ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποτέλεσε η παρουσία του Θάνου Τοκάκη και του πατέρα του, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και υποστήριξαν την δράση.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, τον Δήμο Πειραιά, τον Πρόεδρο του ΟΠΑΝ, Ιώσηφ Βουράκη και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά για την διοργάνωση της δράσης και για την εξαιρετική συνεργασία.

Ευχαριστούμε θερμά τους πρεσβευτές της σκυταλοδρομίας τον Γιάννη Φουντούλη, Ασημένιο Ολυμπιονίκη και Αθλητή Πόλο του Ολυμπιακού και το Τάσο Βαλλιανάτο, Παίκτη Πόλο του Εθνικού Πειραιά, τον Ολυμπιονίκη Πόλο Στέλιο Αργυρόπουλο – Κανακάκη, τον Νίκο Γέμελο, τέως Ομοσπονδιακό Προπονητή της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης καθώς και τις Αθλήτριες Πόλο γυναικών της ΑΕΚ που με τον προπονητή τους Μάρκο Μίσιτς έλαβαν μέρος στην δράση.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά όλους όσους κολύμπησαν στην χθεσινή σκυταλοδρομία και να ευχηθούμε να μεγαλώνει κάθε χρόνο η αλυσίδα αγάπης, στηρίζοντας όσους το έχουν ανάγκη.