Επιλογή Σελίδας

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Σκυταλοδρομία Κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος» στα Βοτσαλάκια.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Πειραιά και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά για την εξαιρετική διοργάνωση και την άψογη συνεργασία.

Πρεσβευτής της εκδήλωσης ήταν ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης κ. Σπύρος Γιαννιώτης και μαζί του κολύμπησαν ο Δήμαρχος Πειραιά κύριος

Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ κύριος Βουράκης Ιωσήφ, ο ομοσπονδιακός προπονητής κολύμβησης κύριος Γέμελος Νίκος, η ολυμπιονίκης κολύμβησης κυρία Νιαγουάρα Νέρυ, ο πολίστας κύριος Μπλάνης Φώτης και η κολυμβήτρια κυρία Μανωλέλλη Δέσποινα.
Με την παρουσία του μας τίμησε ο κύριος Τοκάκης Βασίλης, πρωτοβουλία του οποίου ήταν η εν λόγω διοργάνωση.

Στην σκυταλοδρομία οι συμμετέχοντες κολύμπησαν 96 χιλιάδες μέτρα ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την κοινωνικοοικονομική στήριξη των ογκολογικών ασθενών του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ.

Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι για την αγάπη και την ευαισθησία που έδειξαν όλοι όσοι στήριξαν την Σκυταλοδρομία Κολύμβησης και για την ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι καθ’όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας όπως ορίζονται από το Υπουργείο Υγείας της χώρας μας στο πλάισιο του COVID-19.