Επιλογή Σελίδας
Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ συμμετείχε στο 12ο Fistiki Festival, το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από 16 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021, στο νησί της Αίγινας.
Η κυρία Μαζιώτη Μαρία, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, βρισκόταν στο περίπτερο του ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ στο Fistiki Festival, ώστε να ενημερώσει και να επιλύσει τα ερωτήματα των παρευρισκομένων για τον Καρκίνο του Δέρματος, το Μελάνωμα και τον Μη Μελανοκυτταρικό Καρκίνο του Δέρματος.
Οι εθελοντές και οι εθελόντριες μας βρίσκονταν καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ στο σταθερό περίπτερο του ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ και διένειμαν τα ενημερωτικά έντυπα του ομίλου μας για τον Καρκίνο του Δέρματος, το Μελάνωμα και τον Μη Μελανοκυτταρικό Καρκίνο του Δέρματος σε όλους τους παρευρισκομένους. Παράλληλα, προσέφεραν σε όλους τους παρευρισκομένους δείγματα αντηλιακών προϊόντων.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι από την επιτυχία της εν λόγω δράσης, λόγω της μεγάλης συμμετοχής του κόσμου και της δυνατότητας ενημέρωσής τους για τα τόσο σημαντικά ζητήματα υγείας. Το Fistiki Festival υλοποιήθηκε τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και όλα τα απαραίτητα μέτρα
προφύλαξης που ορίζονται από το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας από τον COVID-19.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αίγινας και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αίγινας για την υποστήριξη και για την άψογη συνεργασία.
Ευχαριστούμε την Bristol Myers Squibb, την Sanofi Aventis AEBE και την La Roche Posay για την ευγενική χορηγία.