Επιλογή Σελίδας
Η πρώτη εξόρμηση του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ για το έτος 2023 στο πλαίσιο της δράσης «Χαιρόμαστε τον ήλιο, χωρίς να τον φοβόμαστε! Ελέγξτε τα σημάδια στο δέρμα σας» ολοκληρώθηκε στους Λειψούς.
Την Πέμπτη 25 Μαΐου πραγματοποιήθηκε Ενημερωτική Εσπερίδα από τις 17:30 έως τις 18:30 στην Πνευματική Εστία, Βιβλιοθήκη Λειψών Οδυσσέας Ελύτης.
Στην συνέχεια της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε Δερματολογική Εξέταση Σπίλων από τις 18:30 έως τις 20:30 στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λειψών.
Την Παρασκευή 26 Μαΐου πραγματοποιήθηκε Δερματολογική Εξέταση Σπίλων από 9:00 έως 13:00 στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λειψών.
Οι κάτοικοι του νησιού, όλων των ηλικιών, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και διάθεση να ενημερωθούν για τον Καρκίνο του Δέρματος, το Μελάνωμα και τον Μη Μελανοκυτταρικό Καρκίνο του Δέρματος, καθώς και για να εξεταστούν από τις ιατρούς δερματολόγους και να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας τους.
Το ενδιαφέρον του κόσμου μας συγκινεί και να μας επιβεβαιώνει ότι χρειάζεται να συνεχίζουμε το έργο μας για να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε όλους όσους μας έχουν ανάγκη.
Η εν λόγω δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Λειψών.
Παράλληλα η δράση μας τελεί υπό την έγκριση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και έχει την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου «Σκεύος Ζερβός» και της Ελληνικής Δερματολογικής Αφροδισιολογικής Εταιρίας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση της εν λόγω δράσης.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μεγάλο χορηγό των εξορμήσεων La Roche Posay όπως και τον επίσημο χορηγό Sanofi για την ευγενική υποστήριξη τους.