Επιλογή Σελίδας
Η πρώτη εξόρμηση του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ για το έτος 2023 στο πλαίσιο της δράσης «Χαιρόμαστε τον ήλιο, χωρίς να τον φοβόμαστε! Ελέγξτε τα σημάδια στο δέρμα σας» συνεχίστηκε στην Πάτμο.
Την Τρίτη 23 Μαΐου από τις 10:00 έως τις 15:00 ο ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ πραγματοποίησε Δερματολογική Εξέταση Σπίλων στο Κέντρο Υγείας Πάτμου.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε Ενημερωτική Εσπερίδα από τις 19:00 έως 20:30 στο Πνευματικό Κέντρο Πάτμου – Πάτμιον.
Την Τετάρτη 24 Μαΐου από τις 10:00 έως τις 16:00 ο ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ πραγματοποίησε Δερματολογική Εξέταση Σπίλων στο Κέντρο Υγείας Πάτμου.
Οι κάτοικοι του νησιού προσήλθαν για εξέταση στις ιατρούς – δερματολόγους, αναγνωρίζοντας την σημασία της πρόληψης και της φροντίδας της υγείας τους.
Το ενδιαφέρον του κόσμου μας συγκινεί και να μας επιβεβαιώνει ότι χρειάζεται να συνεχίζουμε το έργο μας για να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε όλους όσους μας έχουν ανάγκη.
Η εν λόγω δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Πάτμου.
Παράλληλα η δράση μας τελεί υπό την έγκριση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και έχει την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου «Σκεύος Ζερβός» και της Ελληνικής Δερματολογικής Αφροδισιολογικής Εταιρίας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση της εν λόγω δράσης.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μεγάλο χορηγό των εξορμήσεων La Roche Posay όπως και τον επίσημο χορηγό Sanofi για την ευγενική υποστήριξη τους.