Επιλογή Σελίδας
Η δεύτερη εξόρμηση του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ για το έτος 2023 στο πλαίσιο της δράσης «Χαιρόμαστε τον ήλιο, χωρίς να τον φοβόμαστε! Ελέγξτε τα σημάδια στο δέρμα σας» συνεχίστηκε στην Τήλο.
Την Τρίτη 30 Μαΐου από τις 10:30 έως τις 15:00, ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου –ΑγκαλιάΖΩ πραγματοποίησε Δερματολογική Εξέταση Σπίλων στο Αγροτικό Ιατρείο Λιβαδίων Τήλου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε Ενημερωτική Εσπερίδα για τον Καρκίνο του Δέρματος, το Μελάνωμα και τον Μη Μελανοκυτταρικό Καρκίνο του Δέρματος στο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδίων Τήλου.

Την Τετάρτη 31 Μαΐου πραγματοποιήθηκε Δερματολογική Εξέταση Σπίλων στο Αγροτικό Ιατρείο του Μεγάλου Χωριού Τήλου.

Οι κάτοικοι του νησιού έδειξαν συγκινητικό ενδιαφέρον και προσήλθαν για εξέταση στους ιατρούς – δερματολόγους, αναγνωρίζοντας την σημασία της πρόληψης και της φροντίδας της υγείας τους.

Το ενδιαφέρον του κόσμου μας συγκινεί και να μας επιβεβαιώνει ότι χρειάζεται να συνεχίζουμε το έργο μας για να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε όλους όσους μας έχουν ανάγκη.

Η εν λόγω δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Τήλου.

Παράλληλα η δράση μας τελεί υπό την έγκριση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και έχει την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου και της Ελληνικής Δερματολογικής Αφροδισιολογικής Εταιρίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση της εν λόγω δράσης.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μεγάλο χορηγό των εξορμήσεων La Roche Posay όπως και τον επίσημο χορηγό Bristol Myers Squibb για την ευγενική υποστήριξη τους.
Θα