Επιλογή Σελίδας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα: «Η γυναίκα στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία», την Δευτέρα 13 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στο κατάμεστο από γυναίκες αμφιθέατρο του Ραλλείου Γυμνασίου – Λυκείου Θηλέων Πειραιά.
Η ημερίδα διεξήχθη με πρωτοβουλία της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Πειραιά σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών και το Δίκτυο Κοινωνικών Δομών και Κινητών Μονάδων «Δίπλα στον Δημότη» και με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά.
Στο πλαίσιο της ημερίδας, τιμήθηκαν οι γυναίκες του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ και απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στην Πρόεδρο του ΟΕΚΚ – ΑγκαλιάΖΩ, κυρία Αναστασία Πασακοπούλου και στη Διευθύντρια του ΟΕΚΚ ΑγκαλιάΖΩ, κυρία Όλγα Λιοντοπούλου, για τον σπουδαίο ρόλο και για την «πλούσια» προσφορά του Ομίλου.
Ευχαριστούμε θερμά την Αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών και Πρόεδρο της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Πειραιά, κυρία Κυριακή Μπουρδάκου για την τιμητική βράβευση στον όμιλό μας.