Επιλογή Σελίδας

Προσφορά ατομικών αντισηπτικών στον Δήμο Πειραιά από τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ»

Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» προσέφερε στον Δήμο Πειραιά 1800 τεμάχια ατομικών αντισηπτικών καθώς και άλλα 450 στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.), τα οποία χορηγήθηκαν από την εταιρεία L’ OREAL, προκειμένου να συνδράμει στην προστασία των εργαζομένων από τη διασπορά του covid-19.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Δήμος Πειραιά έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια σειρά συνεργειών με τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ», του οποίου η συμβολή στο πλαίσιο της ενημέρωσης, της πρόληψης για τον καρκίνο, της υποστήριξης των ασθενών και των οικείων τους κατά τη διάρκεια της θεραπείας και μετά το πέρας αυτής, είναι σημαντική και πολυδιάστατη.

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» γι΄ αυτή την προσφορά προς τους εργαζόμενους του Δήμου. Πρόκειται για έναν ιστορικό σύλλογο με μεγάλη προσφορά, ο οποίος βρίσκεται κοντά και στηρίζει τους ασθενείς με καρκίνο. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο έχουμε αναπτύξει μια ευρύτερη συνεργασία με το «ΑγκαλιάΖω», η οποία έχει σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για τον καρκίνο, κυρίως στον τομέα της πρόληψης. Ο Δήμος Πειραιά κι εγώ προσωπικά είμαστε δίπλα τους και στηρίζουμε το πολυεπίπεδο έργο τους με όλες μας τις δυνάμεις».

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών, κα Ζηλάκου Χαραλαμπία, τόνισε:
«Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου “ΑγκαλιάΖω”. Στις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας που βιώνουμε, μια τέτοια προσφορά αποτελεί παράδειγμα αλληλεγγύης και κοινωνικής ενσυναίσθησης. Σε συνδυασμό με τα ήδη υπάρχοντα μέσα ατομικής προστασίας, τα οποία παρέχονται στους εργαζόμενους από τη δημοτική αρχή, ενισχύεται περαιτέρω η προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του covid-19».

Η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας-Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων κα Ζαρακέλη Ανδριάνα επεσήμανε:
«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου “ΑγκαλιάΖω”, για την προσφορά των ατομικών αντισηπτικών προς τους εργαζόμενους του Δήμου Πειραιά. Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, πράξεις, οι οποίες ενισχύουν την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, είναι άξιες αναφοράς και μίμησης. Ο Δήμος Πειραιά έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια σειρά συνεργειών με τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου “ΑγκαλιάΖΩ”, ο οποίος έχει έδρα την πόλη μας, στηρίζοντας έμπρακτα το πολυδιάστατο έργο του».

Η Πρόεδρος του Ομίλου Εθελοντών κατά του καρκίνου “ΑγκαλιάΖω”, κα Αναστασία Πασακοπούλου, δήλωσε:
«Στο πλαίσιο της άψογης συνεργασίας του ΟΕΚΚ -ΑγκαλιάΖΩ με τον Δήμο Πειραιά και βάση των ιδιαίτερα δύσκολων συνθηκών που ζούμε όλοι, λόγω της covid-19, προσφέραμε αντισηπτικά ατομικής χρήσης σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου μας ως ένδειξη συμπαράστασης για όσα προσφέρουν την περίοδο αυτή. Παράλληλα με την κίνηση αυτή θέλουμε να επισημάνουμε ότι η ατομική υγιεινή έχει σημαίνοντα ρόλο στην αποφυγή της διασποράς του ιού.
Ευχή μας είναι να ξεπεραστεί γρήγορα η κρίση και να επιστρέψουμε όλοι στους κανονικούς μας ρυθμούς!».