Επιλογή Σελίδας
Η πρωτοβουλία του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου -ΑγκαλιάΖΩ να ενημερώσει τους κατοίκους των νησιών για τον Καρκίνο του Δέρματος, το Μελάνωμα και τους Μη Μελανοκυτταρικούς Καρκίνους του Δέρματος και να πραγματοποιήσει Δερματολογική Εξέταση Σπίλων ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο νησί της Σάμου.
Οι κάτοικοι του νησιού παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τη σχετική ενημερωτική εσπερίδα και προσήλθαν στις Ιατρούς – Δερματολόγους, Ευθυμίου Ουρανία και Μαζιώτη Μαρία για δερματολογική εξέταση.
Ευχαριστούμε τους φορείς των νησιών που συνεργάστηκαν μαζί μας και ιδιαίτερα τον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου και το Μουσείο Οίνου ΕΟΣ Σάμου για την άψογη συνεργασία και στην εξαιρετική φιλοξενία.
Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία και τον Ιατρικό Σύλλογο Σάμου για την διάθεση της αιγίδας τους στις δράσεις μας και τις χορηγούς εταιρίες La Roche Posay, Sanofi και MSD με την ευγενική υποστήριξη των οποίων πραγματοποιήθηκαν οι εν λόγω ενέργειες.