Επιλογή Σελίδας
Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ θα ήθελε να χαιρετήσει όλες τις γυναίκες για την δύναμη που δείχνουν σε όλες τις καταστάσεις της ζωής τους, επισημαίνοντας ότι στεκόμαστε δίπλα τους.
Με την ευκαιρία της 8ης Μαρτίου, ημέρα παγκοσμίως αφιερωμένη στην γυναίκα, ο όμιλος μας θα ήθελε να σας ανακοινώσει την ολιστική καμπάνια «Γυναίκα και Καρκίνος» που θα διεξαχθεί το 2021.
Σας καλωσορίζουμε στην καμπάνια με τα έργα που ζωγράφισαν ειδικά για αυτό το σκοπό οι ζωγράφοι, κυρία Αθηνά Κάρκα και η κυρία Ελευθερία Παπαδουράκη.
Θα θέλαμε να τις ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα που στέκονται πάντα δίπλα μας και βοηθούν το έργο μας.

Παρατίθενται οι δηλώσεις τους, στις οποίες μοιράζονται μαζί μας τον τρόπο με τον οποίο εμπνεύστηκαν να ζωγραφίσουν για την καμπάνια του ομίλου μας.

Η Γυναίκα, μέσα από την όποια κατάσταση και αν περνά, προς το Φως οδεύει πάντα. Κάθε δρόμος της, κάθε διαδρομή, κάθε καμπύλη και κάθε ευθεία στην πορεία της, την οδηγεί στο απόλυτο λαμπρό: τη νίκη. Η φύση της είναι, άλλωστε…

Στοιχεία έργου: Αθηνά Κάρκα, “Light Bright” 50×30 Ακρυλικά σε χαρτί

 

 

 

 

 


Η Γυναίκα αναδύεται μέσα από τις «ανθρώπινες δίνες», τους στροβίλους του σώματός της, τις οδύνες και τις χαρές της και βγαίνει νικήτρια.
Στοιχεία έργου: Ελευθερία Παπαδουράκη, “Human Vortex”, 30×50, μικτή τεχνική σε χαρτί.