Επιλογή Σελίδας
Κάθε γυναίκα χρειάζεται να ξέρει! – Ενημερωτική Εκδήλωση για τον Καρκίνο του Μαστού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Ευχαριστούμε όλες και όλους όσους βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η τόσο επιτυχημένη εκδήλωση του ομίλου μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά την Δρ. Δόμνα Μαρία Μιχαηλίδου, Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, την κυρία Ιγνατιάδου Ελευθερία, Χειρουργό Μαστού, Διευθύντρια Μονάδας Μαστού ΓΑΝΠ Μεταξά, την κυρία Αντωνάκου Σταυρούλα, Αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς, τον κύριο Βουράκη Ιωσήφ, Πρόεδρο του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πειραιά, την κυρία Γεωργίου Φωτεινή, Δημοσιογράφο Υγείας, τον κύριο Τουμπέκη Χαράλαμπο, Διοικητή του ΓΑΝΠ Μεταξά και την κυρία Μπουρδάκου Κυριακή, Αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών για την υποστήριξη τους και για την τιμητική παρουσία τους στην εκδήλωση μας.
Θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στις εθελόντριες και στους εθελοντές του ομίλου μας για την σπουδαία προσφορά τους και για την πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση της δράσης.
Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, το Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά Μεταξά και την Μονάδα Μαστού του ΓΑΝΠ Μεταξά και με την ευγενική υποστήριξη της Gilead, της Lilly Φαρμασερβ και της ΒΙΤΟΜ ΑΒΕΕ – Οικογένεια Χριστοδούλου.