Επιλογή Σελίδας

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εσπερίδα με τίτλο «Μελάνωμα και Καρκίνος του Δέρματος: Από την πρόληψη στη διάγνωση και στη θεραπεία». που διοργάνωσε ο ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ με την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μελανώματος,την Παρασκευή 5 Μαΐου στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

 

Ευχαριστούμε θερμά όσους και όσες παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μας και παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον τις εξαιρετικές παρουσιάσεις των ομιλητών και των ομιλητριών.

 

Οι εξαίρετοι ιατροί ομιλητές και ομιλήτριες, κυρία Πετρακοπούλου Θεοδώρα, Πλαστικός Χειρουργός, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μελανώματος, ο κύριος Μπαφαλούκος Δήμήτριος,Ογκολόγος-Παθολόγος, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Διευθυντής Α΄Ογκολογικής Κλινικής Νοσοκομείου ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ, ο κύριος Σταυριανέας Νικόλαος,Ομότιμος Καθηγητής Ε.Κ.Π.Α., η κυρία Φραγκιά – Τσίβου Κωνσταντίνα, Παθολογοανατόμος, Επιστημονική Διευθύντρια Histo Bio Diagnosis, Πρόεδρος του “ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ” – Οργανισμός Πρόληψης και Αντιμετώπισης του Μελανώματος, η κυρία Γκόγκα Ελένη, Καθηγήτρια Παθολογίας-Ογκολογίας ΕΚΠΑ, Διευθύντρια Α΄Παθολογικής Κλινικής ΓΝΑ “Λαικό”, και ο κύριος Λασκαράκης Απόστολος, Ογκολόγος-Παθολόγος , Διευθυντής Ογκολογικού Τμήματος και Κέντρου Κλινικών Μελετών ‘”Ιατρικό Κέντρο Αθηνών”, πραγματοποίησαν εξαιρετικές ομιλίες παρουσιάζοντας όλες τις σπουδαίες και νεότερες πληροφορίες για το Μελάνωμα και τον Καρκίνο του Δέρματος.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων, κύριος Κατσαφάδος Κώστας, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κυρία Μιχαηλίδου Δόμνα, ο Πρόεδρος Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά, κύριος Βουράκης Ιωσήφ, η Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Πειραιά, κυρία Μπουρδάκου Κυριακή, ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων, κύριος Θεόδωρος Δρίτσας, ο Αμ. Επίκ. Καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, τ. Συντονιστής Διευθυντής Ογκολογικής Χειρουργικής Κλινικής, Αντικαρκινικού Νοσοκομείου “Άγιος Σάββας”, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ογκολογίας, κύριος Καραϊτιανός Ιωάννης και η MD, PhD Ιατρός Παθολόγος – Ογκολόγος Πρόεδρος Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας, κυρία Σαριδάκη Ζώρα Ζένια.

 

Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά και με την ευγενική υποστήριξη της MSD, της La Roche Posay και της ΒΙΤΟΜ ΑΒΕΕ – Οικογένεια Χριστοδούλου