Επιλογή Σελίδας

 

Μια εντελώς ξεχωριστή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Γυναίκα και Καρκίνος Μαστού- μια παλιά σχέση με καινούριες προοπτικές» έλαβε χώρα την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Γυναίκα και Καρκίνος» για το έτος 2021.
 
Ευχαριστούμε θερμά τις εξέχουσες ομιλήτριες, την κυρία Χρυσουλάκη Στέλλα, Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων, την κυρία Σαλίχου Αλεξάνδρα, Αρχαιολόγο, την κυρία Ιγνατιάδου Ελευθερία, Χειρουργό Μαστού, την κυρία Σταματίου Κυριακή, Ψυχολόγο και την κυρία Αγγελοπούλου Αργυρώ, Συγγραφέα Παιδικής λογοτεχνίας καθώς και τους εξέχοντες ομιλητές, τον κύριο Λαμπρόπουλο Παύλο, Χειρουργό Μαστού και τον κύριο Γραμματικάκη Κωνσταντίνο, Ειδικευόμενο Γυναικολόγο που μίλησαν για το μαστό μέσα από τις διαφορετικές ιδιότητες τους.
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση μας καθώς και τους υποστηρικτές και τους χορηγούς μας.
 
* Το έργο που είναι τοποθετημένο στην αφίσα και στο πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την καμπάνια του ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ «Γυναίκα και Καρκίνος»
Στοιχεία έργου: Athina Karka, “Light Bright” 50×30 Ακρυλικά σε χαρτί.