Επιλογή Σελίδας
Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση «Ας μην το ξεχνάμε! Η έγκυρη ενημέρωση και η έγκαιρη πρόληψη σώζουν ζωές» σήμερα, Τρίτη 4 Απριλίου από τον ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ σε συνεργασία με την Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Πειραιά.
 
Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Πειραϊκό Σύνδεσμο από τον ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ σε συνεργασία με την Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Πειραιά και αφορούσε στην ενημέρωση για τους γυναικολογικούς καρκίνους και για τον καρκίνο του μαστού στο εστιασμένο κοινό των εργαζομένων γυναικών της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Πειραιά.
 
Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Ρέππα Παναγιώτη, Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Πειραιά για την εξαιρετική συνεργασία και υποστήριξη, τον κύριο Πλατανησιώτη Νίκο, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά για τον χαιρετισμό που απηύθυνε, τους ιατρούς: κύριο Γραμματικάκη Κωνσταντίνο, κυρία Καλαμπόκη Λαμπρινή και κυρία Αρκουλή Νεφέλη για τις εμπεριστατωμένες παρουσιάσεις τους, καθώς και την κυρία Μπουρδάκου Κυριακή, Αντιδήμαρχο Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών και Πρόεδρο της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Πειραιά.
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Roche Hellas (Μέγας Χορηγός) και την Roche Diagnostics Hellas (Μέγας Χορηγός) και την La Roche Posay (Επίσημος Χορηγός) για την ευγενική υποστήριξη της δράσης μας.