Επιλογή Σελίδας

Πειραιάς, 23 Σεπτεμβρίου 2022

 

Δελτίο Τύπου

3η Σκυταλοδρομία Κολύμβησης – Βασίλης Τοκάκης

Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και τον ΟΠΑΝ – Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά πραγματοποίησε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, την 3η Σκυταλοδρομία Κολύμβησης – Βασίλης Τοκάκης, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος».

Μια μεγάλη αλυσίδα αγάπης με 325 συμμετέχοντες που ενίσχυσαν το έργο του ομίλου μας.

Η φετινή Σκυταλοδρομία Κολύμβησης πήρε το όνομά της από τον εμπνευστή της Βασίλη Τοκάκη και από εδώ και ως το εξής ο θεσμός πια για τον Πειραιά και για τον ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ, θα έχει το όνομά του.

Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία του Θάνου Τοκάκη και του πατέρα του, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και υποστήριξαν την δράση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, τον Δήμο Πειραιά, τον Πρόεδρο του ΟΠΑΝ, Ιωσήφ Βουράκη και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά για την διοργάνωση της δράσης και για την εξαιρετική συνεργασία.

Ευχαριστούμε θερμά τους πρεσβευτές της σκυταλοδρομίας, τον Γιάννη Φουντούλη, Ασημένιο Ολυμπιονίκη και Αθλητή Πόλο του Ολυμπιακού και τον Τάσο Βαλλιανάτο, Παίκτη Πόλο του Εθνικού Πειραιά, τον Ολυμπιονίκη Πόλο Στέλιο Αργυρόπουλο – Κανακάκη, τον Νίκο Γέμελο, τέως Ομοσπονδιακό Προπονητή της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης καθώς και τις Αθλήτριες Πόλο γυναικών της ΑΕΚ που με τον προπονητή τους Μάρκο Μίσιτς έλαβαν μέρος στην δράση.

Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κύριο Κατσαφάδο Κώστα για την τιμητική του παρουσία στην Σκυταλοδρομία Κολύμβησης.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά όλους όσους κολύμπησαν στην σκυταλοδρομία και να ευχηθούμε να μεγαλώνει κάθε χρόνο η αλυσίδα αγάπης, στηρίζοντας όσους το έχουν ανάγκη.