Επιλογή Σελίδας

Πειραιάς, 23 Ιανουαρίου 2023

Αριθ. Πρωτ. 3064

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 22 Ιανουαρίου, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  πίτας του ομίλου εθελοντών κατά του καρκίνου ΑγκαλίαΖΩ στο εστιατόριο Salty που βρίσκεται στο Μικρολίμανο Πειραιά.

Είχαμε την τιμή να παραβρεθούν στην εκδήλωση εθελοντές,φίλοι, συνεργάτες,μέλη επιστημονικών εταιρειών, χορηγοί αλλά και εκπρόσωποι της πολιτείας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης χαιρέτησαν και ευχαρίστησαν τον όμιλο για το έργο του και την προσφορά του στον ογκολογικό ασθενή και τους οικείους του.

Μεταξύ αυτών ήταν ο κύριος Κατσαφάδος Κώστας, Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο κύριος Μώραλης Γιάννης, Δήμαρχος Πειραιά, ο κύριος Μελάς Γιάννης, Βουλευτής Α’ Πειραιώς, η κυρία Δούνια Νόνη, Βουλευτής Ά Πειραιώς, ο κύριος Μανωλάκος Νικόλαος, Βουλευτής Ά Πειραιώς, ο κύριος Δρίτσας Θοδωρής, Βουλευτής Ά Πειραιώς, ο κύριος Βουράκης Ιωσήφ, Πρόεδρος του ΟΠΑΝ, η κυρία Μπαρμπαγιάννη Ευγενία, Εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος εθελοντισμού Αττικής, ο κύριος Τουμπέκης Χαράλαμπος, Διοικητής του ΕΑΝΠ Μεταξά, η κυρία Χαρβαλάκου Γλύκα, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Πειραιά, ο κύριος Καρύδης Δημήτρης, Αντιδήµαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιµης Ανάπτυξης και ο κύριος Βίτσας Γεώργιος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, Διαχείρισης Κρίσεων.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας ολοκληρώθηκε με χορό και τραγούδι. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.