Επιλογή Σελίδας

 

Πειραιάς, 26 Σεπτεμβρίου 2022

Δελτίο Τύπου

Αναγνωρίζοντας τα Σημάδια

 

 Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε Δερματολογική Εξέταση Σπίλων στον πληθυσμό των εργαζομένων – αλιέων της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου, μια ομάδα ιδιαίτερα εκτεθειμένη στην ηλιακή ακτινοβολία.

Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου –ΑγκαλιάΖΩ σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας επισκέφτηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου 2022 την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, με σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους εργαζομένους – αλιείς να εξετάσουν τους σπίλους τους.

 

Οι Ιατροί – Δερματολόγοι,  Ράνια Ευθυμίου, Μαρία Μαζιώτη και Μαριτίνα Ροππα εξέτασαν 150 εργαζομένους, απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα και τις απορίες τους και τους καθοδήγησαν για τις ενδεχόμενες περαιτέρω κινήσεις, εφόσον απαιτούνταν.

 

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ομιλία για τον Καρκίνο του Δέρματος, το Μελάνωμα και τον Μη Μελανοκυτταρικό Καρκίνο του Δέρματος από την Ιατρό – Δερματολόγο, Μαρία Μαζιώτη.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κύριο Κατσαφάδο Κώστα, Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τον κύριο Αποστολάκο Απόστολο, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας και τον κύριο Βρεττάκο Χρήστο, Δήμαρχο Κερατσινίου για τον χαιρετισμό που απεύθυναν στην δράση του ομίλου μας.

 

Παράλληλα, ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Κατσιώτη Βασίλειο, Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου για την πολύτιμη βοήθειά του στην υλοποίηση της εκδήλωσης.

 

Η δράση πραγματοποιήθηκε με την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής Αφροδισιολογικής Εταιρίας και του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά.

 

 

Κατά την διάρκεια της ενέργειας διανεμήθηκαν αντηλιακές κρέμες προσώπου της χορηγού εταιρίας La Roche Posay σε όλους τους εργαζομένους.

 

Ευχαριστούμε θερμά τις χορηγούς εταιρίες La Roche – Posay και Sanofi με την ευγενική υποστήριξη των οποίων πραγματοποιήθηκε η εν λόγω δράση.