Επιλογή Σελίδας
Η τρίτη εξόρμηση του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ «Χαιρόμαστε τον ήλιο, χωρίς να τον φοβόμαστε! Ελέγξτε τα σημάδια στο δέρμα σας» ολοκληρώθηκε στη Σίκινο.
Την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε Δερματολογική Εξέταση Σπίλων από 12:30 έως 17:00 στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σικίνου.

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε Δερματολογική Εξέταση Σπίλων από 09:00 έως 13:00 στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σικίνου.

Οι κάτοικοι του νησιού, όλων των ηλικιών, έδειξαν συγκινητικό ενδιαφέρον και προσήλθαν για εξέταση στους ιατρούς – δερματολόγους, αναγνωρίζοντας την σημασία της πρόληψης και της φροντίδας της υγείας τους.

Το ενδιαφέρον του κόσμου μας συγκινεί και να μας επιβεβαιώνει ότι χρειάζεται να συνεχίζουμε το έργο μας για να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε όλους όσους μας έχουν ανάγκη.

Η εν λόγω δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Σικίνου.

Παράλληλα η δράση μας τελεί υπό την έγκριση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και έχει την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων και της Ελληνικής Δερματολογικής Αφροδισιολογικής Εταιρίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση της εν λόγω δράσης

Ευχαριστούμε θερμά τον μεγάλο χορηγό των εξορμήσεων La Roche Posay για την ευγενική υποστήριξη στην υλοποίηση της δράσης μας.