Επιλογή Σελίδας
Η δεύτερη εξόρμηση του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ για το έτος 2023 στο πλαίσιο της δράσης «Χαιρόμαστε τον ήλιο, χωρίς να τον φοβόμαστε! Ελέγξτε τα σημάδια στο δέρμα σας» ολοκληρώθηκε στη Νίσυρο.

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε Δερματολογική Εξέταση Σπίλων από τις 10:00 έως τις 16:00 στο Δημοτικό Ξενώνα «Πολυβώτη».

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε Ενημερωτική Εσπερίδα από τις 19:00 έως τις 20:30 στο Δημοτικό Ξενώνα «Πολυβώτη».

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε Δερματολογική Εξέταση Σπίλων από τις 10:00 έως τις 13:30 στο Δημοτικό Ξενώνα «Πολυβώτη».

Οι κάτοικοι του νησιού έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και διάθεση να ενημερωθούν για τον Καρκίνο του Δέρματος, το Μελάνωμα και τον Μη Μελανοκυτταρικό Καρκίνο του Δέρματος, καθώς και για να εξεταστούν από τις ιατρούς δερματολόγους και να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας τους.

Το ενδιαφέρον του κόσμου μας συγκινεί και να μας επιβεβαιώνει ότι χρειάζεται να συνεχίζουμε το έργο μας για να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε όλους όσους μας έχουν ανάγκη.

Η εν λόγω δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Νισύρου.

Παράλληλα η δράση μας τελεί υπό την έγκριση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και έχει την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Κω και της Ελληνικής Δερματολογικής Αφροδισιολογικής Εταιρίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση της εν λόγω δράσης.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μεγάλο χορηγό των εξορμήσεων La Roche Posay όπως και τον επίσημο χορηγό Bristol Myers Squibb για την ευγενική υποστήριξη τους.