Επιλογή Σελίδας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ομιλία του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ για τον Καρκίνο του Δέρματος, το Μελάνωμα και τον Μη Μελανοκυτταρικό Καρκίνο του Δέρματος την Τετάρτη 22 Μαΐου από 19:00 έως 20:30 στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου – τ. Λυκείου Αμοργού.
Οι κάτοικοι του νησιού, όλων των ηλικιών, παρευρέθηκαν στην ενημερωτική εκδήλωση και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και διάθεση να ενημερωθούν για τον Καρκίνο του Δέρματος, το Μελάνωμα και τον Μη Μελανοκυτταρικό Καρκίνο του Δέρματος.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις ιατρούς δερματολόγους- αφροδισιολόγους, Μαρία Μαζιώτη, Γεωργία Κοντέλια και Θεανώ Ασκοξυλάκη για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Αμοργού για την υποστήριξη και την Αντιδήμαρχο Τουριστικής Προβολής & Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμου Αμοργο, κυρία Δεσποτίδη Καλλιόπη για την εξαιρετική συνεργασία.
Η δράση μας τελεί υπό την έγκριση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και έχει την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων και της Ελληνικής Δερματολογικής Αφροδισιολογικής Εταιρίας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση της εν λόγω δράσης.
Ευχαριστούμε τον μεγάλο χορηγό των εξορμήσεων La Roche Posay όπως και τον επίσημο χορηγό Bristol Myers Squibb για την ευγενική υποστήριξη τους.