Επιλογή Σελίδας
Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ συμμετείχε για μια ακόμα χρονιά στις 🌊Ημέρες Θάλασσας του Δήμου Πειραιά 2024 με την δράση «Δημιουργώ οριζοντίως και καθέτως – Στα δύσκολα σε θέλω».✏️
Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και συμμετείχαν στην δράση μας, γεμίζοντας με λέξεις τα μαγικά κουτάκια και εξερευνώντας την τέχνη του σταυρολέξου.
Παράλληλα ευχαριστούμε τις εθελόντριες του ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ που στήριξαν για μια ακόμα φορά με την πολύτιμη βοήθεια τους το έργο του ομίλου μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τον Μιχάλη Στούκα για την πολύτιμη βοήθεια του και για την εξαιρετική δημιουργία του σταυρολέξου. Ο Μιχάλης Στούκας γεννήθηκε στο Περιστέρι όπου ζει μέχρι και σήμερα. Η καταγωγή του είναι από την ακριτική Καστάνιανη Πωγωνίου, του νομού Ιωαννίνων. Είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών. Από τα φοιτητικά του χρόνια, σχεδόν τρεις δεκαετίες πλέον, είναι επαγγελματίας κατασκευαστής σταυρολέξων και μέχρι σήμερα έχει φτιάξει περίπου 500.000 σταυρόλεξα που έχουν δημοσιευθεί σε όλα τα σταυρολεξικά περιοδικά, αλλά και εφημερίδες και άλλα περιοδικά, σάιτ κλπ. Από το 2016 αρθρογραφεί στο σάιτ protothema.gr. Μέχρι σήμερα έχουν δημοσιευθεί 700 και πλέον άρθρα του, ιστορικού κυρίως περιεχομένου, τα περισσότερα από τα οποία έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Επίσης, είναι συνεργάτης του ομότιμου καθηγητή του ΕΚΠΑ και Ακαδημαϊκού Χριστόφορου Χαραλαμπάκη στο Χρηστικό Λεξικό της Νεοελληνικής Γλώσσας της Ακαδημίας Αθηνών(1η και 2η έκδοση) από το 2009 μέχρι σήμερα.