Επιλογή Σελίδας
Η 1η εξόρμηση του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ «Αγαπάμε το δέρμα μας! Προστατευόμαστε από τον ήλιο!» ολοκληρώθηκε στα Κατάπολα της Αμοργού.
Την Πέμπτη 23 Μαΐου πραγματοποιήσαμε Δερματολογική Εξέταση Σπίλων στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Καταπόλων.
Το ενδιαφέρον του κόσμου να εξεταστεί και να ενημερωθεί μας συγκινεί και να μας επιβεβαιώνει ότι χρειάζεται να συνεχίζουμε το έργο μας για να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε όλους όσους μας έχουν ανάγκη.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις ιατρούς δερματολόγους- αφροδισιολόγους, Μαρία Μαζιώτη, Γεωργία Κοντέλια και Θεανώ Ασκοξυλάκη για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Αμοργού για την υποστήριξη και την Αντιδήμαρχο Τουριστικής Προβολής & Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμου Αμοργού, κυρία Δεσποτίδη Καλλιόπη για την εξαιρετική συνεργασία.
Η δράση μας τελεί υπό την έγκριση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και έχει την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων και της Ελληνικής Δερματολογικής Αφροδισιολογικής Εταιρίας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση της εν λόγω δράσης.
Ευχαριστούμε τον μεγάλο χορηγό των εξορμήσεων La Roche Posay όπως και τον επίσημο χορηγό Bristol Myers Squibb για την ευγενική υποστήριξη τους.