21
Ιούν
2017

10 & 11 Ιουνίου – Δράση για πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος και του μελανώματος στη Ζαγορά

Comments : 0

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση του κοινού πραγματοποιήθηκε η δράση του Ομίλου ΑγκαλιάΖΩ στη Ζαγορά, στο πλαίσιο της φετινής ενημερωτικής καμπάνιας για τον καρκίνο του δέρματος και το μελάνωμα!

Στη δράση συμμετείχαν: ο Χειρουργός – Ογκολόγος και Συντονιστής Διευθυντής Α’ Χειρουργικού Τμήματος ΕΑΝΠ Μεταξά, κ. Ιωάννης Σπηλιώτης και ο Παθολόγος – Ογκολόγος, τ. Διευθυντής ΕΑΝΠ Μεταξά, κ. Νικόλαος Καρβούνης, οι οποίοι ενημέρωσαν και εξέτασαν το κοινό και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή τους στην όλη δράση μας.

Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά για την εξαιρετική συμμετοχή τους και πολύτιμη συνεισφορά τους: τον Δήμαρχο Ζαγοράς – Μουρεσίου, κ. Παναγιώτη Κουτσάφτη, τον Γυμνασιάρχη του Πολυμέρειου Γυμνασίου Ζαγοράς Μαγνησίας, κ. Ιωάννη Ζήκο, την κα Συμεωνίδου από το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, την κα Χριστίνα Χατζηνικολάου, τον κ. Σάββα Γρηγορίου και τον κ. Βαγγέλη Στρατίκη από το Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου. Επίσης, ευχαριστούμε τους ιερείς των Ι. Ν. Αγ. Κυριακής και Αγίου Γεωργίου Ζαγοράς που έσπευσαν να ενημερώσουν τους πιστούς για τη δράση αυτή και τον Πρόεδρο του αγροτικού Συνεταιρισμού «ΖΑΓΟΡΙΝ», κ. Λάσκο Αντώνιο.

 

Πίσω στην αρχή