21
Ιούν
2017

17 & 18 Ιουνίου – Δράση για πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος και του μελανώματος στον Μύτικα και στον Κάλαμο

Comments : 0

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση του κοινού πραγματοποιήθηκε η δράση του Ομίλου ΑγκαλιάΖΩ στον Μύτικα (Δήμος Ξηρομέρου) και στον Κάλαμο (Δήμος Λευκάδας), στο πλαίσιο της φετινής ενημερωτικής καμπάνιας για τον καρκίνο του δέρματος και το μελάνωμα!

Στη δράση συμμετείχαν: ο Παθολόγος – Ογκολόγος, τ. Διευθυντής ΕΑΝΠ Μεταξά, κ. Νικόλαος Καρβούνης, η Χειρουργός – Επιμελήτρια Α’ Μονάδας Μαστού ΕΑΝΠ Μεταξά, κα Ελευθερία Ιγνατιάδου και η Πλαστικός Χειρουργός, κα Πάτυ Αναγνωστοπούλου, οι οποίοι ενημέρωσαν και εξέτασαν το κοινό. Τους ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή τους και την πολύτιμη συνεισφορά τους στην όλη δράση μας!

Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά: τον κ. Γεράσιμο Γιαννιώτη, Αναπληρωτή Διοικητή ΕΑΝΠ Μεταξά, την κα Βέρρη Ιωάννα, Πρόεδρο Κοινότητας Μύτικα, τον κ. Ιωάννη Κανδηλιώτη, Πρόεδρο Κοινότητας Καλάμου και τον κ. Οδυσσέα Γιαννιώτη, Αντιδήμαρχο Καλάμου για την εξαιρετική συμμετοχή τους και τη συνεισφορά τους στη δράση.

Πίσω στην αρχή