03
Μαΐ
2018

Το Παράρτημα του Ομίλου ΑγκαλιάΖΩ στο Ηράκλειο Κρήτης ενημερώνει για τον Καρκίνο του Δέρματος και το Μελάνωμα

Comments : 0

O Μάιος είναι μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του δέρματος και το μελάνωμα.
Το Παράρτημα του Ομίλου ΑγκαλιάΖΩ Ν. Ηρακλέιου Κρήτης, διοργανώνει συναντήσεις με ομιλίες και δωρεάν εξέταση σπίλων (ελιών) από τον ιατρό Δερματολόγο, κ. Γεώργιο Επιτροπάκη.
Θα απαντηθούν ερωτήματα όπως: Ποια είναι τα ύποπτα σημεία ενός σπίλου; Ποιοι διατρέχουν κίνδυνο; Που πρέπει να απευθυνθώ;
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στην αφίσα της εκδήλωσης.

12
Φεβ
2018

Κοπή πίτας Ομίλου ΑγκαλιάΖΩ στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος

Comments : 0

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ», στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν κάποιοι από τους σημαντικότερους ιατρούς και συνεργάτες, που στήριξαν τον Όμιλο στα προγράμματα ενημέρωσης για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου για το 2017, και είναι αλφαβητικά οι εξής:

η Πλαστικός Χειρουργός, Διευθύντρια Μονάδος ΠΕΧ ΕΑΝΠ «ΜΕΤΑΞΑ», κα Πάτυ Αναγνωστοπούλου,
ο Αναπληρωτής Διοικητής ΕΑΝΠ «ΜΕΤΑΞΑ», κ. Γεράσιμος Γιαννιώτης,
η Χειρουργός, Επιμελήτρια Α’ Μονάδας Μαστού ΕΑΝΠ «ΜΕΤΑΞΑ», κα Ελευθερία Ιγνατιάδου,
ο Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος, κ. Χρήστος Καμπόλης,
ο Παθολόγος-Ογκολόγος, Διευθυντής Β’ Παθολογικής-Ογκολογικής Κλινικής Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ», κ. Πάρις Κοσμίδης,
η Παθολόγος-Ογκολόγος, Επιμελήτρια Α’, Υπεύθυνη Αιματολογικής-Ογκολογικής Μονάδας Δ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ», κα Άννα Κουμαριανού,
ο Παθολόγος-Ογκολόγος, Διευθυντής Γ’ Ογκολογικής Κλινικής Νοσοκομείου «Metropolitan», κ. Βασίλειος Μπαρμπούνης,
ο Παθολόγος-Ογκολόγος, Διευθυντής Α΄ Ογκολογικής Κλινικής Νοσοκομείου «Metropolitan», Καθηγητής Ογκολογίας ΤΕΙ Αθηνών, τ. Πρόεδρος ΕΛΕΜΜΕΛ, κ. Δημήτριος Μπαφαλούκος,
ο Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, εξειδικευμένος στην Γυναικολογική Ογκολογία, Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Βασίλειος Σιούλας και
ο Χειρουργός-Ογκολόγος, Διευθυντής Κλινικής Αντιμετώπισης Περιτοναϊκής Κακοήθειας & Χειρουργικής Ογκολογίας Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, κ. Ιωάννης Σπηλιώτης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο τ. Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Πειραιά, κ. Θ. Δρίτσας, ο Βουλευτής Ν.Δ. Α’ Πειραιά, κ. Κ. Κατσαφάδος, ο τ. Βουλευτής Ν.Δ., κ. Αν. Νεράτζης και η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Πειραια, κα Ελένη Σταματάκη.

Χαιρετισμό, επίσης, απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Λαρυγγεκτομηθέντων, κ. Μανώλης Μιχαηλίδης.
Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας!
Σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή και δημιουργική χρονιά με Υγεία, Αγάπη και Αλληλεγγύη.

16
Ιαν
2018

Καρκίνος του Τραχήλου της Μήτρας: Ενημερώσου – Προφυλάξου – Εμβολιάσου / Αίγινα

Comments : 0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο πρόγραμμα ενημέρωσης για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου τραχήλου της μήτρας, που διοργάνωσε ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ, ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας και το Κέντρο Υγείας Αίγινας. Την 1η Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ενημερωτική ημερίδα στα Γραφεία του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας με ομιλία από την γιατρό κ. Ξένια Χρυσανθακοπούλου, με θέμα «Καρκίνος του Τραχήλου της Μήτρας: Ενημερώσου – Προφυλάξου – Εμβολιάσου» και με ομιλία από την πρόεδρο του ομίλου μας κ. Ολυμπία Χαλδαίου-Μπήτρου με θέμα «»Οι ανασταλτικοί παράγοντες στην Πρόληψη του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας».Το Σάββατο 2 Δεκέμβρη, πραγματοποιήθηκαν 23 δωρεάν τεστ ΠΑΠ στο κέντρο υγείας Αίγινας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και συμμετέχοντες! Ήταν ευχάριστη η έκπληξη μας όταν μάθαμε πως η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας και παιδίατρος κ. Ευαγγελία Γελαδάκη και η μαία κ. Κάιτη Τζίμη, διοργανώνουν ενημερωτικές δράσεις σε σχολεία και συλλόγους γονέων για την σημασία του εμβολιασμού κατά του ιού HPV, πραγματοποιώντας δεκάδες εμβόλια ετησίως! Επίσης, καθημερινά πραγματοποιούν δωρεάν Τεστ Παπ και ψηλάφηση μαστών! Ευχόμαστε το παράδειγμα τους να βρει μιμητές!

04
Ιαν
2018

3ο Φόρουμ Act Together Against Cancer

Comments : 0

Στις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε το 3ο Φόρουμ Act Together Against Cancer, από τη φαρμακευτική εταιρεία Bristol-Myers Squibb, στο Electra Palace στην Αθήνα.
Στόχος της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μεταξύ επαγγελματιών υγείας και συλλόγων ασθενών, στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και της υπεράσπισης των ασθενών, για την ανάπτυξη σχεδίων δράσης με σκοπό τη δημιουργία αποτελεσματικής και βιώσιμης φροντίδας των ασθενών με καρκίνο.
Στο πλαίσιο του φόρουμ, η πρόεδρος του Ομίλου, κ. Ολυμπία Χαλδαίου – Μπήτρου, παρουσίασε την καλή πρακτική του Ομίλου για τον καρκίνο του δέρματος και το μελάνωμα.

18
Δεκ
2017

Ενημέρωση των υπαλλήλων της βιομηχανίας ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. για την πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα

Comments : 0

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ πραγματοποίησε ενημέρωση των εργαζομένων της βιομηχανίας ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. για την πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Πνεύμονα.
Στην εκδήλωση συμμετείχε ο ιατρός Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος, κ. Χρήστος Καμπόλης, ο οποίος εξήρε την αξία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.
Τον Όμιλο εκπροσώπησε η Αντιπρόεδρος του Ομίλου, κ. Μανιώ Κορλέτη και η Υπεύθυνη της Ομάδας Ενημέρωσης του Ομίλου, κ. Άρτεμις Μηλιάδου.
Ευχαριστούμε θερμά τον ιατρό πνευμονολόγο – φυματιολόγο, κ. Χρήστο Καμπόλη, για τη συμμετοχή του και συγχαίρουμε τη βιομηχανία ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. για την πρωτοβουλία και την ευαισθητοποίησή της σε θέματα πρόληψης και ενημέρωσης του προσωπικού της.

Κατά την εκδήλωση διανεμήθηκε ενημερωτικό έντυπο για τον καρκίνο του πνεύμονα.

08
Νοέ
2017

Δράση ενημέρωσης για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού από τον Δήμο Περάματος

Comments : 0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση ενημέρωσης για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού στις 5 και 6 Νοεμβρίου που διοργάνωσε ο Δήμος Περάματος. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Περάματος, κ. Γιάννη Λαγουδάκη και την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας, κ. Μαργαρίτα Καζάκου, για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία, τον Αναπληρωτή Καθηγητή Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Κωνσταντίνο Κόντζογλου και τις εθελόντριες της Ομάδας Ενημέρωσης του ομίλου, που ενημέρωσαν το κοινό για τον καρκίνο του μαστού και την σημασία της πρόληψης με διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού.

 

03
Νοέ
2017

ΑγκαλιάΖΩ Ν. Ηρακλείου Κρήτης: 10 χρόνια δράσης!

Comments : 0

Το παράρτημα του Ομίλου ΑγκαλιάΖΩ στο Ν. Ηρακλέιου Κρήτης, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων δράσης του, διοργάνωσε εκδήλωση αφιερωμένη στον ιατρό Μανώλη Δετοράκη, τον πρώτο υποστηρικτή και φίλο του συλλόγου.

 

27
Οκτ
2017

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ OEKK – AγκαλιάΖΩ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Comments : 0

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ OEKKAγκαλιάΖΩ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

 

1. Κυριακή 12 Νοεμβρίου

Θέατρο «ΑΛΙΚΗ»

Παράσταση  «Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα!…»

Ώρα: 17:30

Τιμή Συμμετοχής: 22€ 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα  Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν ένα μεγάλο μουσικό θέαμα αφιερωμένο στη ζωή του Γιώργου Ζαμπέτα, στο θέατρο Αλίκη. Πρόκειται για μία μουσικοθεατρική παράσταση που αποτελεί φόρο τιμής στον αυτοδημιούργητο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, Γιώργο Ζαμπέτα, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει όλους τους Έλληνες, ανεξάρτητα από την ηλικία και την κοινωνική τάξη, χάρη στη δύναμη των τραγουδιών του και το ταμπεραμέντο του.

Ο Πέτρος Ζούλιας, γράφει τα κείμενα και σκηνοθετεί, αντλώντας στοιχεία από το βιβλίο της κόρης του δημιουργού Kατερίνας Ζαμπέτα, με τον τίτλο «Γιώργος Ζαμπέτας. Βαθιά στη θάλασσα θα πέσω».

 

Άφθονο οπτικοακουστικό υλικό από το αρχείο της οικογένειας, πλήθος τραγούδια, αποσπάσματα από ελληνικές ταινίες, που ο Ζαμπέτας έντυσε με τη μουσική του, και ηχητικά ντοκουμέντα, στα οποία ο ίδιος αφηγείται τη ζωή του, αποτελούν τα βασικά υλικά της συναρπαστικής παράστασης που έχει στηθεί, σαν μία γιορτή! Οι δεκαετίες των μεγάλων επιτυχιών του αξιαγάπητου βάρδου, τα γεγονότα, πολιτικά και κοινωνικά, οι άνθρωποι που υπήρξαν φίλοι και συνεργάτες του, το χιούμορ, ο αυθορμητισμός και όλο το μεγαλείο της ζωής του, ξεδιπλώνονται στη σκηνή του Αλίκη, με τον ίδιο τον Γιώργο Ζαμπέτα να πρωταγωνιστεί, σαν να βρίσκεται ακόμη ανάμεσά μας.

 

Πρωταγωνιστούν: Βίκυ Σταυροπούλου, Τάσος Χαλκιάς, Λευτέρης Ελευθερίου, Χριστίνα Τσάφου, Ελένη Καρακάση, Μάκης Πατέλης, Κωνσταντίνος Κακούρης, και ένας μεγάλος θίασος από νέους ηθοποιούς και χορευτές με 8-μελή ζωντανή ορχήστρα.

 

 1. Παρασκευή 24 Νοεμβρίου

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Παράσταση «Ο Γλάρος» του Αντόν Τσέχοφ

Ώρα: 20:30

Τιμή Συμμετοχής: Πλατεία 25€

                             3ο Θεωρείο 15€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα αποπνικτικό και μοιραίο καλοκαιρινό βράδυ, ο πολλά υποσχόμενος νέος συγγραφέας Τρέπλιεφ ανεβάζει το πρώτο του θεατρικό έργο στον κήπο του πατρικού εξοχικού, με σκοπό να εντυπωσιάσει, μέσα από έναν καινούργιο, επαναστατικό τρόπο έκφρασης, τους καλεσμένους της μητέρας του, αλλά και την ίδια, την διάσημη ντίβα του θεάτρου Αρκάντινα. Πρωταγωνίστρια του έργου του η αγαπημένη του και επίδοξη ηθοποιός Νίνα. Το πρόωρο και άδοξο τέλος της παράστασης του νεαρού συγγραφέα θα φέρει απρόβλεπτες, κωμικές και τραγικές, συνέπειες για όλους τους παρευρισκόμενους, που θα σφραγίσουν τις ζωές τους για πάντα.

 

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της παράστασης, Γιάννη Χουβαρδά, τα μεγάλα θέματα του έργου είναι η αλληλεξάρτηση ζωής και τέχνης, ο θάνατος των ψευδαισθήσεων και η κωμωδία της ανθρώπινης αποτυχίας. Βασισμένος  στην ιδέα, ότι όλα στη ζωή είναι θέατρο και όλα στο θέατρο είναι ζωή, ο σκηνοθέτης τοποθετεί την δράση του έργου μέσα στο ίδιο το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά: στην σκηνή του, στην αίθουσα και τα καθίσματα των θεατών, στους διαδρόμους του, στις εισόδους και τις εξόδους του, χρησιμοποιώντας σχεδόν αποκλειστικά τον εξοπλισμό του – τα φώτα του, την αυλαία του, τους μηχανισμούς του, στηριζόμενος κατά κύριο λόγο στους υπέροχους ηθοποιούς του.

 

Παίζουν: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Νίκος Κουρής, Ακύλλας Καραζήσης, Νίκος Χατζόπουλος, Δημήτρης Ήμελλος, Άλκηστις Πουλοπούλου, Δημήτρης Παπανικολάου, Άννα Καλαϊτζίδου, Δημήτρης Μπίτος, Σύρμω Κεκέ.

 

 

 1. Σάββατο 2 Δεκεμβρίου

Θέατρο «Βέμπο»

Παράσταση «Αλέξης Ζορμπάς»

Ώρα: 18:00

Τιμή Εισιτηρίου: 22€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η εμβληματική μορφή του Αλέξη Ζορμπά, από το μνημειώδες και διεθνώς αναγνωρισμένο έργο του Νίκου Καζαντζάκη «Ο Βίος και η Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά», ξαναζωντανεύει από τις Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη, με την αυθεντική μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή και σε μια μοναδική διασκευή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Η παράσταση, με μια εντυπωσιακή παραγωγή και ένα πολυπληθή θίασο, έκανε πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου, τιμώντας το Έτος Καζαντζάκη 2017, που σηματοδοτεί τα 60 χρόνια από το θάνατο του μεγαλύτερου Έλληνα συγγραφέα των νεότερων χρόνων.
Τον Αλέξη Ζορμπά ενσαρκώνει ο Γρηγόρης Βαλτινός, αναλαμβάνοντας τον επικό αυτό ρόλο, πλαισιωμένος από ένα μεγάλο και καταξιωμένο θίασο. Τις χορογραφίες επιμελείται ο Δημήτρης Παπάζογλου. Τα σκηνικά που μας μεταφέρουν στην Κρήτη του μεσοπολέμου είναι του σκηνογράφου Μανόλη Παντελιδάκη και τα κοστούμια της ενδυματολόγου Ντένης Βαχλιώτη.

Στη σκηνή θα δούμε να ζωντανεύει με μια νέα δημιουργική ματιά και ένα ανεπανάληπτο τρόπο ο «μοναδικός διάλογος ενός καλαμαρά και ενός μεγάλου ανθρώπου του λαού, διάλογος μεταξύ του δικηγόρου Νου και της μεγάλης ψυχής του λαού», όπως αναφέρει ο ίδιος ο Νίκος Καζαντζάκης για τη διαχρονική φιλία του με τον Ζορμπά.

Πρωταγωνιστούν: Γρηγόρης Βαλτινός, Ταμίλα Κουλίεβα, Μέμος Μπεγνής, Ναταλία Δραγούμη, Τάκης Παπαματθαίου, Ρένος Ρώτας και ο Νίκος Βερλέκης.
Παίζουν: Γιάννης Σταμούλης, Στέλλα Γκίκα, Γιώργος Παράσχος, Άννα Μονογιού.

 

 

 1. Σάββατο 9 – Κυριακή 10 – Δευτέρα 11 και Τρίτη 12 Δεκεμβρίου

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στα γραφεία του Ομίλου

 

 

 

 

 1. Παρασκευή 15 – Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

Τριήμερη εκδρομή Καρπενήσι – Μονή Προύσσου – Κεφαλόβρυσο – Κορυσχάδες – Γοργιανάδες – Χιονοδρομικό κέντρο Βελουχίου

Τιμή συμμετοχής: 120€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σας προσκαλούμε σε μια τριήμερη απόδραση στο Καρπενήσι, για να στολίσετε μαζί μας το πελώριο δέντρο που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία, γεμίζοντάς το με χριστουγεννιάτικες ευχές για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους!

 

 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
 • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο AVARIS RESORT, σε σουίτα 37 τ.μ.
 • Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του Καρπενησίου
 • Πρωινό αμερικάνικου τύπου
 • Παρασκευή: δείπνο σε μπουφέ στο εστιατόριο Σίβυλλα
 • Σάββατο: δείπνο σε μπουφέ στην αίθουσα ASTREA στο ξενοδοχείο
 • Ζωντανή μουσική με ορχήστρα και πλούσια εδέσματα, (όπως ποικιλία κρεατικών κλπ.)
 • Για το Σάββατο χρήση ωριαίου προγράμματος spa (μετα την πρώτη ώρα είσοδος 10 ευρώ με έκπτωση 20/%)
 • Welcome drink
 • wifi
 • Γυμναστήριο

 

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο πρόγραμμα μηνιαίας σίτισης απόρων ασθενών με καρκίνο.

Για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο του Ομίλου:

 210 4181641 και 210 4186341.

17
Οκτ
2017

Καρκίνος του Θυρεοειδούς, Καρκίνος της Στοματικής Κοιλότητας & Λέμφωμα

Comments : 0

Ο Όμιλος Εθελοντών Kατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας, ο Όμιλος Συναδελφικών Εκδηλώσεων Προσωπικού & Συνταξιούχων Ν. Αχαΐας και ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΗ Πελοποννήσου, Αιτωλοακαρνανίας, Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, διοργανώνουν, με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας, ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Καρκίνος του Θυρεοειδούς, Καρκίνος της Στοματικής Κοιλότητας & Λέμφωμα» την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ.

Ομιλητές της Εκδήλωσης:
Ακτύπη Ανθή – Ειδική Αιματολόγος
Αλεξοπούλου Μιράντα – Διευθύντρια Στοματικού & Γναθοπροσωπικού Χειρουργικού Τμήματος ΠΓΝΠ «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ»
Θεοδωροπούλου Αναστασία – Ενδοκρινολόγος, Διευθύντρια ΕΣΥ ΠΓΝΠ «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ»
Νταής Παναγιώτης – Επιμελητής Β’ Στοματικού & Γναθοπροσωπικού Χειρουργικού Τμήματος ΠΓΝΠ «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ»
Στρούζα Χρύσα – Λογοθεραπεύτρια ΠΑΝ.ΣΥ.ΛΑ
Χριστοπούλου Αθηνά – Διευθύντρια ΕΣΥ Ογκολογικής Μονάδας Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

12
Πίσω στην αρχή